19:00

Taberg

Referat: Barnarp - Taberg

VINST
Seriepremiär och derby och med det vinst i första matchen. Galet roligt. Matchen var mer kamp än skönspel som brukligt är tidigt på säsongen. Dock var det TSK som skapade de bästa chanserna.
Vi gjorde 1-0 i första halvlek genom Noel Axberg mycket snyggt framspelad av Blomgren som bidrog med en hård assist mot mål. I andra halvlek hade Barnarp inledningsvis initativet i matchen. Dock kom 2-0 genom ett genombrott av Arwid där han fick bollen i djupled och tunnlade målvakten. Också detta mål föregicks av ett fint spel och återigen assist av kapten Blomgren. Barnarp reducerade sen på straff med ca 15 min kvar av andra halvlek. Dock skapades det inte mycket mer målchanser. Mittförsvaret höll ihop det riktigt bra i TSK. Inför matchen pratade vi om att inställningen är nyckeln till vinsten. Vi hade hela matchen överlag en riktigt bra inställning vilket bådar gott framöver.
Stort tack till våra inlånade 02:or och 00 Viktor.